A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Пряник – символ свята, любові і поваги.

Дата: 17.01.2020 19:24
Кількість переглядів: 305

17 січня 2020 року на центральній площі смт Велика Новосілка проведено відкрите районне свято колядок та щедрівок «Різдвяні передзвони». Мета дійства - збереження та популяризація народних традицій, звичаїв та обрядів, пов’язаних зі святкуванням різдвяних свят.

 

До активної участі долучились здобувачі освіти Великоновосілківського професійного ліцею – група КК-31, майстри виробничого навчання Литвиненко Тетяна, Булгаков Олександр, продемонстрували майстер-клас з розпису медових пряників, які були випечені за різними рецептурами у сучасній виробничій лабораторії ліцею під керівництвом майстрів виробничого навчання.

 

На майстер-класі майстер виробничого навчання Литвиненко Тетяна розповіла, як правильно користуватися глазур'ю і як красиво прикрасити медовий пряник.

 

Усі бажаючі креативно створювали чудо пряники з різноманітними орнаментами та проявили себе і свою фантазію в повній мірі.

 

Учасники майстер-класу залишилися задоволеними, окрилені успіхом, з святковим настроєм, а ще з відчуттям того, що мистецтво художнього розпису пряників доступне абсолютно всім!

 

У медових пряників по-справжньому святковий смак. Це, без сумніву, прекрасне частування та чудовий подарунок родичам, друзям. Вони так і тануть у роті.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора