Урок 61. Значення солодких страв. Класифікація. Урок 62. Узвари і компоти. Урок 63. Загальні правила приготування киселів.
ЧЕТВЕР, 21.03.2024 р.
Тема 11: Технологія приготування солодких страв і напоїв (5 годин).
Урок 61. Значення солодких страв. Класифікація.
Урок 62. Узвари і компоти.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_IIІ_g/2.10/2.10.htm - Солодкі страви.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
П'ЯТНИЦЯ, 22.03.2024 р.
Урок 63. Загальні правила приготування киселів.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_IIІ_g/2.10/2.10.htm - Солодкі страви.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.