Урок 31 Правила експлуатації харчового принтера (27.02.23)
Домашнє завдання
1. Опрацювати тему
2. Скласти пазл за покликанням Пазл і запишіть за допомогою чого друкує принтер
Правила експлуатації харчового принтера
Принтер розміщують недалеко від робочої кондитерської зони, вдалині від джерел сильного тепла.
Перед початком роботи
- слід переконатися в справності устаткування
- обладнання включають і перевіряють наявність і якість харчових барвників шляхом пробного друку зображень.
Пробний друк допоможе визначити правильність настроювань харчового принтера, а також виявить необхідність у його промиванні.
Після закінчення роботи обладнання виключають і протирають усі його поверхні м`якою тканиною. Перевіряють стан картриджів і якщо буде потреба проводять заміну.
Рекомендується здійснювати періодичне промивання друкуючої головки принтера й внутрішніх площин, де може накопичуватися пил. Це варто робити незалежно від того, як часто використовується харчовий друк. Промивання здійснюють спеціальною промивною рідиною.