A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 31 Правила експлуатації харчового принтера (27.02.23)

Дата: 26.02.2023 18:22
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Домашнє завдання

1. Опрацювати тему

2. Скласти пазл за покликанням Пазл і запишіть за допомогою чого друкує принтер

Правила експлуатації харчового принтера

Принтер розміщують недалеко від робочої кондитерської зони, вдалині від джерел сильного тепла.

Перед початком роботи

  • слід переконатися в справності устаткування
  • обладнання включають і перевіряють наявність і якість харчових барвників шляхом пробного друку зображень.

Пробний друк допоможе визначити правильність настроювань харчового принтера, а також виявить необхідність у його промиванні.

Після закінчення роботи обладнання виключають і протирають усі його поверхні м`якою тканиною. Перевіряють стан картриджів і якщо буде потреба проводять заміну. 

Рекомендується здійснювати періодичне промивання друкуючої головки принтера й внутрішніх площин, де може накопичуватися пил. Це варто робити незалежно від того, як часто використовується харчовий друк. Промивання здійснюють спеціальною промивною рідиною.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора