A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 7.Приготування натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї: січеники рибні тощо. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості. Обробка нерибних продуктів моря. Підготовка до теплової обробки. Закріплення навичок з теми.

Дата: 16.10.2023 18:13
Кількість переглядів: 193

Домашнє завдання

1. Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3. Пройти інтерактивну вправу;

4. Приготувати страву з рибних або нерибних морепродуктів (фотозвіт відправити мені).

Силка на інтерактивну вправу: https://learningapps.org/32062896

Силка на презентацію: https://www.canva.com/design/DAFxUzkwOC0/D2VGRuu3Kq-vO5Gv-O_xmA/edit?utm_content=DAFxUzkwOC0&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора