Урок 46. Технологія приготування холодних соусів та заправок. Урок 47. Технологія приготування солодких соусів: соус яблучний, соус абрикосовий. Вимоги до якості, використання соусів.
Дата: 27.01.2024 17:56
Кількість переглядів: 124
ЧЕТВЕР, 15.02.2024 р.
Урок 46. Технологія приготування холодних соусів та заправок.
Урок 47. Технологія приготування солодких соусів: соус яблучний, соус абрикосовий. Вимоги до якості, використання соусів.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 133-146.
ПРЕЗЕНТАЦІЯ: Технологія приготування соусів: майонез.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування соусу на вибір.