Тема 7: Приготування м’яса відварного, смаженого, крупношматкового, дрібношматкового, тушкованого.
Дата: 05.11.2022 17:47
Кількість переглядів: 48
СЕРЕДА, 09.11.2022 р.
Тема 6: Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці (30 годин).
Тема 7: Приготування м’яса відварного, смаженого, крупношматкового, дрібношматкового, тушкованого.
Електронні посилання:
https://www.youtube.com/watch?v=neorPoMGzjI&list=PLIumsbnlfadiKqcQ85UQRZihNb3974bp6&index=4
https://www.youtube.com/watch?v=ID4OactxULU
https://www.youtube.com/watch?v=cMYBuZge3jg
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Приготувати страву за вибором згідно теми.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com