A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 7: Приготування м’яса відварного, смаженого, крупношматкового, дрібношматкового, тушкованого.

Дата: 05.11.2022 17:47
Кількість переглядів: 48

СЕРЕДА, 09.11.2022 р.

 

Тема 6: Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці (30 годин).

Тема 7: Приготування м’яса відварного, смаженого, крупношматкового, дрібношматкового, тушкованого.

 

Електронні посилання:

https://www.youtube.com/watch?v=neorPoMGzjI&list=PLIumsbnlfadiKqcQ85UQRZihNb3974bp6&index=4

https://www.youtube.com/watch?v=ID4OactxULU

https://www.youtube.com/watch?v=cMYBuZge3jg

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Приготувати страву за вибором згідно теми.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора