Урок 55. Технологія приготування бутербродів. Урок 56. Технологія приготування салатів і вінегретів. Урок 57. Страви і закуски з мяса і мясних продуктів. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.
ЧЕТВЕР, 07.03.2024 р.
Тема 10: Технологія приготування холодних страв і закусок (18 годин).
Урок 55. Технологія приготування бутербродів.
Урок 56. Технологія приготування салатів і вінегретів. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 219-224.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування вінегрету овочевого.
П'ЯТНИЦЯ, 08.03.2024 р.
Урок 57. Страви і закуски з мяса і мясних продуктів. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 226-228.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання:
1. Складіть порівняльну таблицю приготування бутербродних паст.
2. Дайте класифікацію бутербродів, склавши таблицю.
3. Складіть таблицю приготування салатів-коктейлів.
4. Складіть таблицю особливостей приготування і подавання солоних оселедців.
5. Складіть схему приготування риби заливної.
6. Доберіть м’ясні продукти та гарнір для м’ясного асорті.
Інформаційний матеріал:
https://www.youtube.com/watch?v=EcC7QJ_JVWc&t=2151s
https://www.youtube.com/watch?v=1qOYOEGIovQ
https://www.youtube.com/watch?v=4r1Jz9f2C_g
https://www.youtube.com/watch?v=9DSkRlAmwWw
https://www.youtube.com/watch?v=LJmvf9loQZg
https://www.youtube.com/watch?v=Iw9Go3J7jDM
Розминка: https://learningapps.org/3097333