Урок 43. Сировина і напівфабрикати для приготування соусів. Урок 44. Технологія приготування основних соусів. Вимоги до якості, використання.
Дата: 27.01.2024 17:26
Кількість переглядів: 37
ЧЕТВЕР, 08.02.2024 р.
Урок 43. Сировина і напівфабрикати для приготування соусів.
Урок 44. Технологія приготування основних соусів. Вимоги до якості, використання.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 133-146.
Виконати вправу: https://learningapps.org/23347140
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування соусу на вибір.