11. Практична робота 4: розрахунок ціни реалізації на готові страви.
Дата: 27.03.2024 16:41
Кількість переглядів: 57
Четвер, 28.03.2024 р.
Тема 2: Ціноутворення та калькуляція у закладах ресторанного господарства, 8 год.
11. Практична робота 4: розрахунок ціни реалізації на готові страви.
Підручник: Р.В. Карпенко Облік, калькуляція і звітність ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (з професій:
«Кухар. Кондитер.» «Офіціант. Бармен.»)
https://rada.info/upload/users_files/05536359/b3683ad12cb05f82a990817e2f0c0c94.pdf
Інформаційний матеріал: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОБЛІК, КАЛЬКУЛЯЦІЯ І ЗВІТНІСТЬ.
http://gpl-15.edukit.sumy.ua/Files/downloads/робочий%20зошит%20з%20калькуляції.pdf стор. 60-61 (І варіант).
Домашнє завдання: Опрацювати навчальний матеріал. Виконати практичну роботу. Виконання надіслати на електронну адресу.