Тема уроку 25. Характеристика основних дієт № 7, 9, 10. Тема уроку 26. Основи лікувально-профілактичного харчування.
Дата: 27.01.2024 16:23
Кількість переглядів: 46
П'ЯТНИЦЯ, 16.02.2024 р.
Тема 6: Основи дієтичного та лікувально-профілактичного харчування.
Тема уроку 25. Характеристика основних дієт № 7, 9, 10.
Тема уроку 26. Основи лікувально-профілактичного харчування.
Підручник Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування https://svitprof.org.ua/libs/145f750e-f67a-360f-8e93-c5628ac5672d/078761f3-a9c1-4432-ac57-8963813971fc/download
Інформаційний матеріал:
Характеристика основних дієт № 7, 9, 10.
Основи лікувально-профілактичного харчування.
https://studfile.net/preview/5647528/page:6/
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Відповісти на контрольні питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com