Урок 8. Жаровні для смаження млинців-напівфабрикатів.
Дата: 22.10.2023 16:22
Кількість переглядів: 54
ПОНЕДІЛОК, 23.10.2023 р.
Тема 4. Сучасне теплове устаткування (5 годин).
Урок 8. Жаровні для смаження млинців-напівфабрикатів.
Підручник Саєнко Н. П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування: підручник для учнів проф.техн. навч. закл. – К.: ТОВ ЛДЛ, 2005.
http://kras-dnz.org/gallery/устаткування%20підприємств%20громадського%20харчування.pdf
https://kamvpu.ucoz.ua/_tbkp/distnavch10/zharovni-13_grupa.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання до теми.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com