A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 15: Приготування соусів на бульйонах, молочних і сметанних, холодних соусів і заправок, солодких.

Дата: 04.12.2022 16:15
Кількість переглядів: 101

СЕРЕДА, 07.12.2022 р.

Тема 8: Приготування соусів (6 годин).

Тема уроку 15: Приготування соусів на бульйонах, молочних і сметанних, холодних соусів і заправок, солодких.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Приготувати страву за вибором згідно теми.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора