Урок 4. Робота із Збірником рецептур. Перерахунок сировини. Приготування припущених овочів. Нові види овочевих страв та гарнірів. Приготування котлет картопляних, картопляних пальчиків, картопляників з грибами, з грибами та рисом. Відпуск.
Дата: 23.09.2023 16:15
Кількість переглядів: 92
Вівторок, 26.09.2023 р.
Тема 3. Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів.
Урок 4. Робота із Збірником рецептур. Перерахунок сировини. Приготування припущених овочів. Нові види овочевих страв та гарнірів. Приготування котлет картопляних, картопляних пальчиків, картопляників з грибами, з грибами та рисом. Відпуск.
Домашнє завдання: Приготувати котлети картопляні, картопляні пальчики, картопляники з грибами, з грибами та рисом, за вибором.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Робота із Збірником рецептур: https://www.youtube.com/watch?v=-2PjpE2dak8&t=2495s