A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у "Ярмарку професій"

Дата: 31.10.2018 15:16
Кількість переглядів: 316

30 жовтня Великоновосілківський професійний ліцей за запрошенням Великоновосілківського районного центру зайнятості взяв участь у профорієнтаційному заході «Ярмарок професій» на який були запрошені учні старших класів шкіл селища.
Звичайно, своєчасний та обґрунтований вибір учнями професії, навчального закладу, місця роботи набуває все зростаючого соціально-економічного значення. Тому що вірно обрана майбутня професія є запорукою успіху, стабільності, самореалізації.
Цікавим виявилось спілкування в ході проведення ярмарку представників ліцею, фахівців служби зайнятості, учнів, вчителів загальноосвітніх закладів. Абітурієнти скористались низкою представлених інформаційних матеріалів.
Ярмарок професій допомагає школярам не тільки дізнатись про зміст і перспективи розвитку визначених професій, але й ознайомитись із формами і умовами їх отримання в навчальних закладах та реальними перспективами подальшого працевлаштування. 
По закінченні презентації майбутні абітурієнти мали можливість звернутися до консультаційного пункту ліцею, де надавались консультації членами приймальної комісії, мали змогу поспілкуватися з учнями – представниками самоврядування, також до їх уваги пропонувався широкий вибір листівок, буклетів про професії та навчальний заклад.
Присутні отримали багато корисної і цікавої інформації.
Отож, шановні випускники, вибір за Вами! Дослухайтесь всіх, а в першу чергу — свого серця! Успіхів Вам у цій нелегкій справі! Зробіть свій правильний вибір! Ласкаво просимо до нашого ліцею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора