A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 30 Тема: Смажені м'ясні страви

Дата: 18.01.2021 15:06
Кількість переглядів: 485

Переглянути презентацію, записати конспект, дати відповіді на запитання:

1. Які частини м'яса використовують для смаження м'ясних страв?

2. Яка тривалісь теплової обробки приготування біфштексу?

3. Який гарнір подають до Ромштекса?

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора