A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Захід "Шкідливі звички"

Дата: 18.03.2021 14:59
Кількість переглядів: 139

Сьогодні особливо гостро стоїть проблема виховання здорової молоді. Ми добре знаємо, що здоров?я найбільша людська цінність, яку, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти, вже втративши значну частину цього скарбу, відпущеного нам природою. Іноді люди навмисно все роблять для того, щоб загубити своє здоров?я – вони набувають поганих звичок, які негативно впливають на них. Проблема «шкідливих звичок» є найбільш актуальною у наші часи, а боротьба з ними це завдання не тільки держави в цілому, а й кожної окремої людини.

18 березня у Великоновосілківському професійному ліцею соціальним педагогом Наталію Орловою спільно з фахівцями з соціальної роботи центру «Турбота» Великоновосілківської ОТГ Наталією Харакоз та Іриною Мельничук був проведений захід на тему «Шкідливі звички». Метою заходу було якнайефективніше та доступніше донести до молоді інформацію про те, що потрібно ставитись до свого здоров’я з усією відповідальністю.

Учні групи КК-33 разом з фахівцями в рамках евристичної бесіди поспілкувалися на актуальні теми, ділилися власним позитивним і негативним досвідом.

Також не обійшли тему «Булінгу» програли сase-stade, та переглянули відео за цією тематикою

Отримані настанови сприяли налаштуванню підлітків на ціннісне ставлення до свого здоров'я, ведення здорового способу життя та позитивне майбутнє.

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят, в помещении и текст «knows no foreign anguage, doesn't know own one" Goethe ?? F 2021/3/18 09:35»)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (6 человек, люди сидят и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора