Урок 10. Грилі.
Дата: 04.11.2023 14:58
Кількість переглядів: 53
ПОНЕДІЛОК, 06.11.2023 р.
Тема 4. Сучасне теплове устаткування (5 годин).
Урок 10. Грилі.
Підручник Саєнко Н. П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування: підручник для учнів проф.техн. навч. закл. – К.: ТОВ ЛДЛ, 2005.
http://kras-dnz.org/gallery/устаткування%20підприємств%20громадського%20харчування.pdf
Інформаційний матеріал:
https://studfile.net/preview/5117809/page:15/
https://lodmar.com.ua/teplove-obladnannya/gril/
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com