Урок 4. Запечені страви з овочів і грибів.
Дата: 23.09.2023 14:34
Кількість переглядів: 71
ПОНЕДІЛОК, 25.09.2023 р.
Тема 1. Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).
Урок 4. Запечені страви з овочів і грибів.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf стор. 244 - 247
Навчальний матеріал: ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання та записати відповіді. Підготувати презентацію «Запечені страви з овочів і грибів».
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com