A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

День працівників освіти у Великоновосілківському професійному ліцеї.

Дата: 01.10.2021 13:38
Кількість переглядів: 146

 

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначається День працівників освіти. Відтак, сьогодні, 1 жовтня 2021 року, педагоги та працівники Великоновосілківського професійного ліцею отримували вітання із професійним святом.

З теплими словами привітання та щирими побажаннями за дорученням директора Миколи Георгійовича Малтабара звернулася заступниця директора з навчально –виробничої роботи Вікторія Іванівна Сазонова.

За традицією, у цей святковий день, за сумлінну працю, зразкове виконання своїх посадових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти кращих працівників було нагороджено грамотами.

Приємною нотою в цей день також став святковий концерт. Головними учасниками дійства стали звісно учні ліцею, які привітали вчителів не тільки теплими словами, а й чудовими квітами.

Атмосфера цього дня для всіх працівників ліцею була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім освітянам наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та більше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора