Урок 2. Організація робочих місць для приготування соусів, страв з сиру, страв з м’яса, холодних страв і закусок, солодких страв і напоїв, різних видів тіста та виробів з них.
ЧЕТВЕР, 14.09.2023 р.
Тема 1. Організація робочих місць з приготування напівфабрикатів і страв на підприємствах ресторанного господарства (2 години).
Урок 2. Організація робочих місць для приготування соусів, страв з сиру, страв з м’яса, холодних страв і закусок, солодких страв і напоїв, різних видів тіста та виробів з них.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Навчальний матеріал:
https://infotour.in.ua/radchenko5-12.htm
https://unit-group.com.ua/ua/blogs/holodniy-ceh-opis-harakteristiki-organzacya-roboti
https://pidru4niki.com/1061120743449/turizm/organizatsiya_roboti_holodnogo_tsehu
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com