Урок 1. Кваліфікаційна характеристика кухаря 4 розряду з сумісництвом офіціанта, бармена. Організація робочих місць м'ясо-рибного цеху для приготування напівфабрикатів.
ЧЕТВЕР, 07.09.2023 р.
Тема 1. Організація робочих місць з приготування напівфабрикатів і страв на підприємствах ресторанного господарства (2 години).
Урок 1. Кваліфікаційна характеристика кухаря 4 розряду з сумісництвом офіціанта, бармена. Організація робочих місць м'ясо-рибного цеху для приготування напівфабрикатів.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Навчальний матеріал: https://ua-referat.com/uploaded/urok-28-kvalifikacijna-harakteristika-kuharya-4-rozryadu-organ/index1.html
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com