A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 8.Кулінарне розбирання туш великої рогатої худоби (яловичини). Використання різних частин м’яса. Визначення відсотку кісток. Кулінарне розбирання та обвалювання туш дрібної худоби (телят, свиней, овець). Використання різних частин м’яса. Визна

Дата: 23.10.2023 13:16
Кількість переглядів: 111

Домашнє завдання:

1.Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3.Пройти тест.

Силка на презентацію: https://www.canva.com/design/DAFyD0hs9Yk/hZxor_H0s7kEvcJArPtcgA/edit?utm_content=DAFyD0hs9Yk&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Силка на тест https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=7067952

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора