Урок № 8.Кулінарне розбирання туш великої рогатої худоби (яловичини). Використання різних частин м’яса. Визначення відсотку кісток. Кулінарне розбирання та обвалювання туш дрібної худоби (телят, свиней, овець). Використання різних частин м’яса. Визна
Дата: 23.10.2023 13:16
Кількість переглядів: 111
Домашнє завдання:
1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Пройти тест.
Силка на презентацію: https://www.canva.com/design/DAFyD0hs9Yk/hZxor_H0s7kEvcJArPtcgA/edit?utm_content=DAFyD0hs9Yk&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Силка на тест https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=7067952