Тема 1. Машини та механізми для приготування кремів (3 години). Урок 1. Характеристика машин та механізмів для збивання продуктів.
Дата: 02.09.2023 13:08
Кількість переглядів: 84
ПОНЕДІЛОК, 04.09.2023 р.
Тема 1. Машини та механізми для приготування кремів (3 години).
Урок 1. Характеристика машин та механізмів для збивання продуктів.
Підручник Саєнко Н. П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування: підручник для учнів проф..техн. навч. закл. – К.: ТОВ ЛДЛ, 2005.
http://kras-dnz.org/gallery/устаткування%20підприємств%20громадського%20харчування.pdf
Навчальний матеріал: https://kamvpu.ucoz.ua/_tbkp/distnavch13/tema-kharakteristika_mashin_dlja_zbivannja_produkt.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання та записати відповіді. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com