A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

День працівників сільського господарства

Дата: 16.11.2018 13:08
Кількість переглядів: 388

Так уже ведеться, що українське село, в основному працює, а не святкує. Але щороку у третю неділю листопада країна відзначає день сільських трудівників. Це світле свято всіх хліборобів, всіх працівників-аграріїв!
Україна селянська – це не тільки гектари чорнозему чи центнери збіжжя. Україна – це сільська честь, це правда рідного краю, це гордість предків за своїх нащадків, що й зараз зберігають вікові цінності праці на землі. 
Так було завжди: ми – народ міцних, вікових сільськогосподарських традицій. І наша земля славна працею своїх трударів.
Традиційно святкові заходи присвячені цьому дню відбулися і у Великоновосілківському професійному ліцеї, бо саме в нашому навчальному закладі готують кадри для сільського господарства не тільки району, а й всієї країни. Зі словами вітання до присутніх звернувся директор Микола Георгійович Малтабар, який щиросердно привітав всіх зі святом, висловив вдячність аграріям за їх нелегку повсякденну працю, побажав міцного здоров’я, щастя, успіхів, рясних сходів та щедрих ужинків.
«Україна може і повинна стати головною житницею Європи та й світу в цілому. Бо ми володіємо найродючішими в світі чорноземами, маємо сприятливі кліматичні умови і - головне - найпрацьовитіших людей, міцні хліборобські традиції, помножені на вміння і бажання успішно господарювати на своїй рідній землі», - підкреслив Микола Георгійович
За досягнення високих показників у роботі, за вагомий особистий внесок у розвиток навчального господарства ліцею кращі трударі були нагородженні Почесними грамотами..
Завершились урочистості святковими концертними номерами у виконанні ліцеїстів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора