A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

День відкритих дверей у ліцеї 2019

Дата: 19.04.2019 13:07
Кількість переглядів: 290

19 квітня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбувся День відкритих дверей, щорічний захід, мета якого – залучити випускників шкіл до навчання у нашому навчальному закладі.

До проведення Дня відкритих дверей працівники та учні ліцею підготувались відповідально. Гостей завітало багато, всіх зустріли з радістю і гостинністю. Були оформлені інформаційні стенди, профорієнтаційні буклети, в яких детально описується кожна професія, її особливості та переваги.

Найбільше захоплення у гостей викликала виставка робіт гуртків технічної творчості, оглянувши яку школярі переконались, що ліцей готує талановитих майстрів.

В актововій залі директор ліцею Микола Георгійович Малтабар розповів про напрями підготовки та умови навчання в ліцеї, також наші гості переглянули виступ агітбригади ліцеїстів «Крок у майбутнє» .

Окрім цього, школярі та їхні батьки оглянули навчальні аудиторії, майстерні, лабораторії, їдальню, спортивний зал тощо.

А скільки позитивних емоцій викликала виставка кухарів, кондитерів. Майбутні випускники шкіл були просто у захваті від кулінарних шедеврів.

День відкритих дверей став цікавим відкриттям для майбутніх абітурієнтів, які, сподіваємось, зроблять правильний вибір професії та прийдуть до навчання у вересні 2019 року у наш навчальний заклад


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора