Урок 2. Смажені овочеві страви.
Дата: 09.09.2023 13:01
Кількість переглядів: 134
ПОНЕДІЛОК, 11.09.2023 р.
Тема 1. Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).
Урок 2. Смажені овочеві страви.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Навчальний матеріал:
https://osadchenkolo.blogspot.com/p/blog-page_57.html
Запитання для перевірки:
1. В якому цеху готують смажені овочі?
2. Яке обладнання використовують для приготування страв та гарнірів зі смажених овочів?
3. Для чого промивають нарізану картоплю перед смаженням?
4. Для чого обсушують картоплю перед смаженням?
5. При якій температурі смажать картоплю?
6. Коли необхідно солити картоплю смажену, чому?
7. Для чого панірують перед смаженням кабачки, баклажани, гарбузи?
8. Яку форму нарізки використовують для картоплі смаженої з вареної?
9. В якому посуді подають картоплю смажену?
10. Вимоги до якості смажених овочів.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання та записати відповіді.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com