Урок 12. Загальні правила варіння риби, оформлення і вимоги до якості. Урок 13. Технологія приготування та відпуск риби припущеної.
Дата: 11.11.2023 12:50
Кількість переглядів: 68
ПОНЕДІЛОК, 13.11.2023 р.
Тема 3. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів (8 годин).
Урок 12. Загальні правила варіння риби, оформлення і вимоги до якості.
Урок 13. Технологія приготування та відпуск риби припущеної.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 170 - 174.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com