A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 5.Приготування страв і гарнірів з тушкованих овочів: картопля тушкована, капуста тушкована, рагу з овочів, баклажани тушковані та ін. Відпуск. Приготування страв із запечених овочів: запіканка картопляна, перець, кабачки, баклажани, фарширован

Дата: 02.10.2023 12:43
Кількість переглядів: 345

Домашнє завдання:

1.Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3. Пройти інтерактивну вправу;

4. Приготувати на вибір одну страву з тушкованими овочами та одну с запеченими овочами (представлені в презентації), відправити мені фотозвіт.

Інтерактивна вправа "Способи теплової кулінарної обробки овочів та грибів"

Презентація " Приготування тушкованих та запечених овочів та грибів"

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора