Урок № 11.Приготування котлетної маси з птиці та напівфабрикати з неї: котлети, биточки та ін. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості.
Дата: 13.11.2023 12:26
Кількість переглядів: 375
Домашнє завдання
1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Пройти вікторину;
4.Приготувати вдома на ваш вибір один напівфабрикат з котлетної маси птиці,відправити фотозвіт.
Посилання на презентацію : https://www.canva.com/design/DAF0CNw4Xak/gvTACKpgZrvWKQpDRP4pSg/edit?utm_content=DAF0CNw4Xak&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Посилання на вікторину: https://learningapps.org/32535622