Урок 15. Класифікація холодильного устаткування за конструкцією, температурою зберігання, способом охолодження.
П'ЯТНИЦЯ, 08.12.2023 р.
Тема 5. Сучасне холодильне устаткування (5 годин).
Урок 15. Класифікація холодильного устаткування за конструкцією, температурою зберігання, способом охолодження.
Підручник Саєнко Н. П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування: підручник для учнів проф.техн. навч. закл. – К.: ТОВ ЛДЛ, 2005.
http://kras-dnz.org/gallery/устаткування%20підприємств%20громадського%20харчування.pdf
Інформаційний матеріал:
http://www.tsatu.edu.ua/ophv/wp-content/uploads/sites/13/10.-lekcija-10-holodylni-kamery.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Виконати завдання. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Відповісти на питання:
1. На які види поділяється торговельне холодильне устаткування?
2. Назвіть способи охолодження холодильних камер.
3. Яке устаткування називається середньотемпературним?
4. Яке обладнання використовується при зберіганні продуктів у холодильних камерах?
5. Дайте характеристику збірних холодильних камер.
6. Будова та призначення холодильних шаф.
7. Яке призначення мають холодильні прилавки?