A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема: Приготування Піци з різними фаршами

Дата: 06.03.2022 12:23
Кількість переглядів: 86

Опрацювати слайди презентації, записати конспект і запамёятати види піци, технологію приготування, недоліки! Пройти тестування до 15.03.22 до 20.00 час виконання 40 хв за посиланням  https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=50625

 

Приготування тіста для піци вода – 125 мл. сухі дріжджі – 1,25 ч. л. сіль – 1/2 ч. л. борошно – 200-250 г оливкова олія – 1 ст. л. Дріжджі розвести...Класичні види піци Піца Маргарита — для її приготування беруться певні компоненти: помідори, оливкова олія, сир моцарела, базилік, сіль. Піца Марін...Можливі недоліки   Причини виникнення Способи виправлення Тісто не дозріває або процес бродіння проходить мляво Тісто охолодилось нижче за 10ОС Пос...Піца – це національне італійська страва, яка представляє собою круглий корж, покритий розплавленим сиром (звичайно моцарелла) і томатами. Сир – це,...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора