A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 4: Приготування напівфабрикатів для варіння, припускання, смаження, тушкування, запікання. Види панірувань і їх призначення.

Дата: 30.10.2022 12:05
Кількість переглядів: 74

ПОНЕДІЛОК, 31.10.2022 р.

3-8. 10:20-15:50 год.

Тема 3: Приготування напівфабрикатів з риби та нерибних продуктів моря (6 годин).

Тема уроку 4: Приготування напівфабрикатів для варіння, припускання, смаження, тушкування, запікання. Види панірувань і їх призначення.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Приготувати страву за вибором згідно теми.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора