Урок 7. Вода. Фізіологічне значення води. Характеристика, значення і використання продуктів тваринного походження. Урок 8. Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження.
Дата: 03.12.2023 12:04
Кількість переглядів: 38
ЧЕТВЕР, 07.12.2023 р.
Тема 3. Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування.
Урок 7. Вода. Фізіологічне значення води. Характеристика, значення і використання продуктів тваринного походження (мяса та мясопродуктів, риби та рибопродуктів).
Урок 8. Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні (молоко, молочні продукти, яйця, жири).
Інформаційний матеріал: https://rada.info/upload/users_files/05536359/7b40921010736ff5bc587e26b294fce1.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com