A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок №10.Приготування дрібношматкових напівфабрикатів для тушкування: рагу, гуляш, печеня по-домашньому, плов тощо. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості. Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї: біфштекс січений, шніцель нат

Дата: 06.11.2023 11:58
Кількість переглядів: 140

Домашнє завдання:

1.Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3.Пройти тест;

4.Приготувати один напівфабрикат на вибір , відправити фотозвіт.

Посилання на презентацію https://www.canva.com/design/DAFzSOkwBwM/3IMoetCJO_LRHxQB1O5pUA/edit?utm_content=DAFzSOkwBwM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Посилання на тест: https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1321905

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора