Урок №10.Приготування дрібношматкових напівфабрикатів для тушкування: рагу, гуляш, печеня по-домашньому, плов тощо. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості. Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї: біфштекс січений, шніцель нат
Дата: 06.11.2023 11:58
Кількість переглядів: 140
Домашнє завдання:
1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Пройти тест;
4.Приготувати один напівфабрикат на вибір , відправити фотозвіт.
Посилання на презентацію https://www.canva.com/design/DAFzSOkwBwM/3IMoetCJO_LRHxQB1O5pUA/edit?utm_content=DAFzSOkwBwM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Посилання на тест: https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1321905