Урок 7. Характеристика, призначення та види столового посуду. Порцеляновий і фаянсовий посуд. Скляний і кришталевий посуд. Металевий посуд. Вимоги до столового посуду, приборів та білизни, його отримання. Облік та збереження. Підготовка столового пос
ЧЕТВЕР, 19.10.2023 р.
Тема 3. Посуд, столові прибори та столова білизна для закладів ресторанного господарства (2 години).
Урок 7. Характеристика, призначення та види столового посуду. Порцеляновий і фаянсовий посуд. Скляний і кришталевий посуд. Металевий посуд. Вимоги до столового посуду, приборів та білизни, його отримання. Облік та збереження. Підготовка столового посуду, приборів, білизни до обслуговування. Серветка – як елемент оформлення столу.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Навчальний матеріал: https://studfile.net/preview/5152682/
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.
Виписати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com