Урок 7. Лабораторно-практична робота: вивчення будови, принципу роботи машин для нарізання хліба та гастрономічних продуктів, ваговимірювальної техніки.
ПОНЕДІЛОК, 16.10.2023 р.
Тема 3 Машини для нарізання хліба та гастрономічних продуктів (3 години).
Урок 7. Лабораторно-практична робота: вивчення будови, принципу роботи машин для нарізання хліба та гастрономічних продуктів, ваговимірювальної техніки.
Підручник Саєнко Н. П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування: підручник для учнів проф.техн. навч. закл. – К.: ТОВ ЛДЛ, 2005.
http://kras-dnz.org/gallery/устаткування%20підприємств%20громадського%20харчування.pdf
https://vseosvita.ua/library/embed/01002kft-f6a4.docx.html
file:///C:/Users/Admin%20PC/Desktop/mashini_hliba_i_gastron..pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.
Виконати завдання за посиланням, надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com