A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 7. Лабораторно-практична робота: вивчення будови, принципу роботи машин для нарізання хліба та гастрономічних продуктів, ваговимірювальної техніки.

Дата: 15.10.2023 11:34
Кількість переглядів: 78

ПОНЕДІЛОК, 16.10.2023 р.

Тема 3 Машини для нарізання хліба та гастрономічних продуктів (3 години).

Урок 7. Лабораторно-практична робота: вивчення будови, принципу роботи машин для нарізання хліба та гастрономічних продуктів, ваговимірювальної техніки.

Підручник Саєнко Н. П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування: підручник для учнів проф.техн. навч. закл. – К.: ТОВ ЛДЛ, 2005.

http://kras-dnz.org/gallery/устаткування%20підприємств%20громадського%20харчування.pdf

 

https://vseosvita.ua/library/embed/01002kft-f6a4.docx.html

 

file:///C:/Users/Admin%20PC/Desktop/mashini_hliba_i_gastron..pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.

Виконати завдання за посиланням, надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора