A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Сучасна техніка для ліцею

Дата: 08.12.2021 11:24
Кількість переглядів: 341

Сьогодні у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулася надзвичайна подія!

Наш навчальний заклад у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу отримав надсучасну техніку – симулятор комбайну з мультимедійним обладнанням та програмним забезпеченням (Combine Harvester simulator (driver’s cabin/car) + spare parts+software).

Симулятор комбайну, який сьогодні отримав ліцей, є першим і на теперішній час єдиним в Україні, виготовлений українським конструкторським бюро ТОВ «КБ «Логіка»».

Завдяки новому обладнанню здобувачі освіти ліцею зможуть опановувати навички керування сучасним комбайном, зможуть оцінити не тільки комфортність салону, а й зручність у керуванні, автоматизацію та комп’ютерний контроль за головними процесами й допоміжними системами.

Потужна матеріальна база яка створюється на теперішній час у Великоновосілківському професійному ліцеї надає простір для розв’язання будь-яких задач, адаптації учнів до роботи в напрямку сучасних сільськогосподарських професій, набуття навичок роботи у цифровому світі.

Фахівці стверджують, що в майбутньому професія аграрія за своєю престижністю обійде навіть юристів. Впевнені, що зовсім скоро наші випускники будуть не тільки конкурентоспроможними на сучасному ринку праці, а й будуть створювати потужний економічний сектор країни.

Адже саме «аграрна Україна» — один із наших міжнародних брендів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора