Засідання методичної комісії "Професійна підготовка з професії “Кухар. Кондитер” у другому півріччі 2022 - 2023 навчального року
Дата: 19.06.2023 11:00
Кількість переглядів: 97
Згідно з річним планом роботи методичної комісії у другому півріччі 2022 - 2023 навчального року були проведенні засідання МК, а саме: обговорення комплекту документації для проходження виробничої практики у групах КК-35, КК - 37,онлайн –засідання «Сучасний урок під час дистанційного навчання",обговорення комплекту документації і затвердження кваліфікаційних робіт у групі КК-35, обмін досвідом роботи з використання новітніх технологій приготування страв. Розглядалися також питання діагностування рівня навчальних досягнень учнів на кінець навчального року та пошук шляхів та методів по вдосконаленню плануючої документації тощо. Усі члени МК брали активну участь у засіданнях та в роботі між засіданнями.