Урок 11. Правила раціональної та безпечної експлуатації теплових апаратів.
Дата: 11.11.2023 11:00
Кількість переглядів: 74
П'ЯТНИЦЯ, 10.11.2023 р.
Тема 4. Сучасне теплове устаткування (5 годин).
Урок 11. Правила раціональної та безпечної експлуатації теплових апаратів.
Підручник Саєнко Н. П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування: підручник для учнів проф.техн. навч. закл. – К.: ТОВ ЛДЛ, 2005.
http://kras-dnz.org/gallery/устаткування%20підприємств%20громадського%20харчування.pdf
Інформаційний матеріал: https://studfile.net/preview/4543049/page:2/
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com