Урок 21. Способи приготування напівфабрикатів з м'яса. Урок 22. Технологія приготування напівфабрикатів з натурального мяса.
ПОНЕДІЛОК, 04.12.2023 р.
Тема 4. Технологія приготування напівфабрикатів з м'яса, птиці, субпродуктів (7 годин).
Урок 21. Способи приготування напівфабрикатів з м'яса.
Урок 22. Технологія приготування напівфабрикатів з натурального мяса.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 88-95.
Матеріал: Кулінарна обробка м'яса.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Складіть технологічну схему приготування напівфабрикату з натурального м'яса. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com