A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Біологія дистанційно: добірка корисних онлайн-ресурсів

Дата: 20.10.2020 10:37
Кількість переглядів: 406

Біологія та екологія

В нагоді може стати онлайн-експозиція «Природознавство» від Arts & Culture Google, яка охоплює віртуальні екскурсії по 50 музеях природної історії.

Вжитися в образ лауреата Нобелівської премії і провести віртуальний експеримент легко з іграми і моделями на сайті Нобелівської премії. Цей розділ складається з 46 модулів, з яких 29 є інтерактивними навчальними іграми, присвяченими великим відкриттям лауреатів Нобелівської премії. Поряд з кожною грою знаходяться посилання, де є детальна інформація про зміст наукового відкриття.

Virtulab.net – російськомовна онлайн-лабораторія. Охоплює близько 50 тем із загальної біології, ботаніки, анатомії. У деяких інтерактивних роботах можна самостійно поставити експеримент: дослідити мікроскопічні об'єкти, розітнути жабу, скласти раціон харчування чи навіть створити свою затишну екосистему з пірамідою енергії і консументами. (для вивчення теми «Обмін речовин та енергії»)

Explorelearning.com – дуже добре візуалізований онлайн-симулятор експериментів, які можна ставити самому, навіть з еволюції. (для вивчення теми «Спадковість і мінливість»)

Також для всіх класів можна знайти досліди для вивчення певної конкретної теми в низці віртуальних лабораторій для онлайн- дослідів:

http://onlinelabs.in/biology

http://www.occc.edu/biologylabs/

 https://learningcenter.nsta.org/mylibrary/collection.aspx?id=ldPT0QtbY/w_E 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора