Урок 38, 39 Тема: "Машини і механізми для приготування тіста"
Дата: 17.03.2020 10:12
Кількість переглядів: 431
Шановні здобувачі освіти! Сьогодні в нас 2 уроки "Устаткування підприємств громадського харчування". Законспектуйте і опрацюйте теми: "Автомати СУБ-2Н, СУБ-3М, СУБ-6 для приготування пельменів". "Пельменний настійльний автомат П6-НПА. з підручника Н. П. Саєнко, Т.Д. Волошенко - параграф 6.6 с. 110-116.
Для закріплення дайте відповіді на запитання:
1. Як розрізняються за конструкцією автомати для приготування вареників?
2. Назвіть основні деталі машини ВМП.
3. Яка продуктивність пельменного апарату?
Бажаю успіхів!