A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Козацькі розваги у Великоновосілківському професійному ліцеї

Дата: 14.10.2021 09:31
Кількість переглядів: 142

Козацькі розваги у Великоновосілківському професійному ліцеї

13 жовтня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулися змагання «Козацькому роду нема переводу» серед учнів ліцею та військовослужбовців ЗСУ. Захід був присвячений Дню захисників та захисниць України та Дню українського козацтва.

З часів, коли сучасна Україна здобула свою незалежність, козацькі традиції не лише відроджуються, а й достойно продовжуються.

Під час вітального слова директор ліцею Микола Малтабар привітав усіх присутніх зі святом і наголосив, що наш навчальний заклад продовжує славні козацькі традиції, виховуючи у молодого покоління почуття патріотизму, готовності стати на захист Батьківщини.

До програми змагань було включено: естафети, силові конкурси, вправи на спритність й конкурси військового спрямування. Святковий настрій створили музичні подарунки від учасниць танцювального колективу

Під час змагань команди проявили силу, швидкість, спритність, кмітливість, уважність, витривалість. З невеликим відривом перемогу здобула команда ліцеїстів. Усіх учасників змагань нагороджено грамотами та солодкими подарунками.

Можна впевнено сказати, що подібні заходи до вподоби учням ліцею та викликають жвавий інтерес до занять фізичною культурою і спортом, мотивують до здорового способу життя. Саме приклади козацтва здатні формувати у молодого покоління твердість, витривалість, характер, силу волі уміння долати життєві труднощі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора