A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Великоновосілківський професійний ліцей взяв участь у Десятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2019»

Дата: 16.03.2019 08:51
Кількість переглядів: 258

На цьому тижні Великоновосілківський професійний ліцей взяв участь у Десятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2019» та Дев’ятій міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu». Вона традиційно організовується компанією «Виставковий світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.
Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.
Мета заходу - об’єднати учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проектів і програм, сприяти встановленню ділових контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним розвитком нашої держави та надати можливість презентувати інноваційні досягнення, напрацювання закладів освіти та наукових установ, продемонструвати педагогам і фахівцям сучасні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проекти, програми та рішення для вдосконалення освітнього процесу.
Учасники та відвідувачі виставки взяли участь у програмі, яка включала в себе майстер-класи, конференції, круглі столи, дискусії, воркшопи.
Ліцей гідно представив себе у конкурсі з тематичних номінацій, а саме «STEM - навчання як освітній ресурс ХХІ століття» за неї навчальний заклад отримав ґрунтовну нагороду – золоту медаль .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора