Відкритий урок виробничого навчання
16.03 2021 року відповідно до плану атестації педагогічних працівників на 2020 - 2021 навчальний рік відбувся відкритий урок виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Хараман Поліни.
Тема уроку - «Приготування бутербродів і закусок». Мета уроку - закріпити набуті теоретичні знання з означеної теми, сформувати уміння виконувати операції з приготування та подачі різновидів бутербродів та закусок; розвивати навички виконання складних операцій та творче відношення до обраної професії; виховання естетичного смаку, культури спілкування. Майстер виробничого навчання Хараман Поліна продемонструвала знання методики викладання предмету, творчий підхід до освітнього процесу. Учні були активними, відповідальними і креативними у приготування страв. Головним чином увага майстра виробничого навчання була сконцентрована на формуванні в учнів практичних навичок приготування бутербродів та закусок. Урок пройшов на достойному рівні, матеріал викладався чітко, лаконічно, використовувались ІКТ та демонструвалися вироби готової продукції із різними видами оформлення і подачі. Під час пояснення матеріалу педагог використовувала професійну сучасну термінологію та робила посилання на нові та цікаві джерела інформації.