A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

8.Приготування сільськогосподарської птиці відварної, смаженої порційними шматками. Приготування страв з січеної маси, з котлетної маси.

Дата: 04.06.2024 06:10
Кількість переглядів: 46

Підручник:

«Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк

ст. 98 https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/viewbody

Домашнє завдання: приготувати відварне, тушковане чи смажене м'ясо птиці на вибір, або страви з котлетної чи січеної маси. Відправити фотозвіт.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора