Методична комісія "Професійна підготовка з професії “Кухар. Кондитер”
Голова - Іванченко Ю. І.
Члени комісії: - Хараман П.І., Безверха А.Г., Булгаков О.С., Литвиненко Т. Г., Осипенко Б. М.
Онлайн - конкурс "Найкраща страва- Дари осені"
Проведення Державної кваліфікаційої атестації (07.02.23)
Сьогодні в групі КК-36 пройшла у дистанційному форматі Державна кваліфікаційна атестація. Здобувачі освіти показали свій професіоналізм на високому рівні. Представили свої роботи у вигляді відео, презентації, показали свої знання теоретичні і практичні на високому рівні. Учні отримали кваліфікацію Кухар 4 розряду.14:26 08.02.2023
Засідання Методичної комісії "Професійна підготовка з професії Кухар Кондитер "
13.01.2023 року відбулося онлайн засідання методичної комісії. На засіданні були розглянуті наступні питання:15:26 13.01.2023
Онлайн зустріч до Міжнароднього дня кухаря
Сьогодні 21 жовтня завершився тиждень з професії Кухар.Кондитер. Кожна група представила відеопривітання до Дня кухаря, провели вікторину Вправний Кухар на платформі kahoot. Всі здобувачі освіти були задоволені, за відеоролики отримали грамоты і учні групи КК-35 зайняли призові місця19:13 21.10.2022
Поетапна атестація групи КК-36 з професії Кухар. Кондитер
19 жовтня у групі КК-36 пройшла поетапна атестація з професії Кондитер 3 розряду. Здобувачі освіти в дистанційному форматі показали свої найбільші здібності, професіоналізм і творчий підхід до приготування страв. Разом з майстром виробничого навчання (Литвиненко Тетяна Григорівна) продемонстрували теоретичну частину на гугл формах, а також здобувач групи у прямому ефірі приготував сирники. Наприкінці діти отримали гарні оцінки. Всі молодці, так тримати!09:01 21.10.2022
Онлайн - засідання методичної комісії з професії "Кухар. Кондитер "
17 жовтня, проведена онлайн- зустріч з членами МК з професії "Кухар. Кондитер "17:09 17.10.2022
Онлайн - засідання методичної секції з професії "Кухар. Кондитер "
Під час онлайн-засідання обговорили наступні питання:15:28 15.09.2022
Під час зустрічі члени методичної комісії з професії "Кухар.Кондитер" обговорили питання проведення ДКА в групі КК-33, ДПА в гркпах КК-35, КК-37. Затвердили перелік кваліфікаційних робіт, технологічні картки і проходження теоретичної частини у вигляді тестів онлайн на освітньому проєкті "На Урок"
11:17 19.06.2022