Електронна бібліотека
1. Підручник: "Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів"
Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко
https://drive.google.com/file/d/1GBWKjZKMjat8DGxW8KQ3AHdSHQZ-tUT2/view
2. Підручник: "Фізіологія харчування"
Н.М. Зубар, Ю.В. Руль
3. Підручник "Кулінарна справа. Технологія приготування їжі"
Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк
4. Технологія виробництва кулінарної продукції
5. Збірник рецептур. В. С. Ростовський
6. Українська кухня. В.С.Доцяк
7. Технологія приготування їжі. Г.І.Шумило
8. Технологія приготування їжі. М.С.Косовенко