12:20 06.04.2022
Виробниче навчання
Ознайомитись з теоретичним матеріалом;
Опрацювати матеріал,
16:36 28.03.2022
Урок № 29 Приготування чебуреків. Робота із збірнеком рецептур. Перерахунок сировини.( 30.03.2022)
Опрацювати матеріал;08:52 22.03.2022
Опрацювати теоретичний та відео матеріали.
09:54 16.03.2022
Урок № 27 Приготування яєць смажених. Вимоги до якості, відпуск. Закріплення навичок з теми.
Опрацювати матеріал;09:45 16.03.2022
Урок № 26 Обробка яєць та яєчних продуктів. Варіння яєць у шкарлупі. Вимоги до якості, відпуск.
Опрацювати теоретичний матеріал;15:01 11.03.2022
Опрацювати теоретичний матеріал;
09:33 01.03.2022
Опрацювати теоретичний матеріал;
13:33 10.02.2022
Опрацювати теоретичний матеріал;
13:33 10.02.2022
Приготування каш різної консистенції: розсипчасті, в’язкі, рідкі.
15:17 09.02.2022