Урок 70 Приготування виробів з тіста (11.04)
Переглянути відео16:03 13.04.2022
Урок 70 Приготування виробів з тіста (11.04)
Переглянути відео16:03 13.04.2022
Урок 69 Значення виробів з тіста (08.04)
10:30 08.04.2022
Урок 68 Кава, какао, шоколад (08,04)
10:22 08.04.2022
10:12 08.04.2022
Урок 66 Гарячі солодкі страви(04.04)
Опрацювати матеріал з підручника с. 235-236, & 16.5 скласти опорний конспект Підручник Кулінарна страва06:26 06.04.2022
Урок № 65 Правила приготування киселів (01.04)
08:55 28.03.2022
Урок № 64 Узвари і компоти (01.04)
Опрацювати тему за покликанням і записати технологію приготування узварів і види Узвари Переглянути с. 230 Підручник і записати конспект технологія приготування компотів08:46 28.03.2022
Урок № 63Значення солодких страв. Класифікація(28.03)
Опрацювати матеріал, записати класифікацію солодких страв Підручник с. 229 прочитати08:39 28.03.2022
Урок № 62 Страви і закуски з сиру та яєць (28.03)
Переглянути слайд, записати конспект і подивіться відео, знайдіть цікаві рецепти08:20 28.03.2022
Тема: Страви з каш, бобових і макароних виробів ( Урок № 52-54)
Презентація13:01 14.03.2022